Linktext
Linktext
Linktext
Linktext
Home                                         De accommodatie            Impressies            Contact en boekingen            Prijzen, Downloads, Partners            Impressum            Route
Gastvrijheid
We vinden het belangrijk dat in onze keuken onze gerechten bereid worden met zoveel mogelijk typisch ”Eifeler” ingrediënten. Onze specialiteit is Wildgerechten. Veel van het wild komt uit het nabijgelegen Wildpark. Dat Schmidter Wildpark is een uitstapje zeker waard en ligt op slechts een paar honderd meter van de Bauernstube. Ook de jonge gasten worden niet vergeten: op het menu staan speciale gerechten voor de jeugd. Zij kunnen zich ook buiten op onze speelweide vermaken.

Gezelligheid
Onze kamers zijn gezellig en zeer comfortabel ingericht en vormgegeven in een authentieke, rustieke stijl. Elke kamer heeft een douche, WC en bidet en bovendien telefoon en satelliet TV. Als u een lastminute reis wil boeken zijn met name onze pakketaanbiedingen interessant voor u.

Genieten
Stelt u zich voor: op een zwoele zomeravond zit u midden in de natuur in onze “Biergarten” en geniet van een uitstekend diner waarbij uiteraard een lekker drankje wordt geserveerd. Als dit is wat u zoekt, bent u bij ons op de juiste plaats.

Voor onze gasten zijn er voldoende parkeerplaatsen vlakbij het hotel-restaurant. Wilt u een familie- of bedrijfsfeestje houden in een echt Eifeler sfeer? Dan ook is de Bauernstube het juiste adres voor u.

Ons restaurant biedt plaats aan 60 personen. Als u liever thuis of elders uw feest wilt vieren: onze partyservice staat altijd voor u klaar.

Bild 1

Bild 2

Bild 3

Bild 4

Bild 5

Bild 6

Bild 7

Bild 8

Bild 9

Bild 10

Bild 11

Bild 12

Bild 13

Bild 14

Bild 15

Bild 16

Bild 18

Bild 19

Bild 21